Hoi Holland!

Donderdag in premiere!

‘Moon’ opens in Netherlands Thursday 15th October.

Have had a quick mooch about and found it is scheduled to show at the following venue:

Kriterion – Amsterdam: http://www.kriterion.nl/news/741/15/Moon/

And in case you don’t know already, here is what it’s all about:

Astronaut Sam Bell woont al bijna drie jaar op de maan in opdracht van Lunar Industries. Hij leeft daar een eenzaam bestaan en door een defecte satelliet heeft hij amper contact met zijn vrouw Tess en driejarige dochter Eve. Zijn enige maatje aan boord is Gerty: een robot. Onverwacht krijgt Sam gezondheidsproblemen en gaat hallucineren waardoor hij een bijna-fataal ongeluk krijgt.

Als hij terug is op zijn basisstation, ontmoet hij zijn jongere en gewelddadigere “ik”. Deze tweede Sam beweert dat hij daar is om hetzelfde driejarige contract uit te dienen. Dan begint de strijd van de ‘echte’ Sam om zo snel mogelijk uit te vinden wat er verkeerd is gegaan en hoe hij op een veilige manier terugkomt naar huis.

Please help all of Holland get a slice of ‘Moon’ by adding any additional cinemas in the comments below. Dank U Wel!